Een aangename training

Vorige week had ik een training van mijn werk. In een paar dagen moesten wij van alles en nog wat leren over verkopen en klantvriendelijkheid en balansen en nog meer van dat soort dingen. Ik had er eerst niet zo’n zin in, maar dat werd een stuk beter toen ik hoorde dat de training op de Veluwe plaats zou vinden.

Ik woon in de Randstad, dus daar kom ik niet zo vaak. Maar het leek me wel wat, lekker een beetje wandelen tussen alle workshops door. En inderdaad, echt top! We zaten in het
conferentiecentrum Woudschoten, letterlijk midden op de Veluwe.

Het conferentiecentrum

Woudschoten is een conferentiecentrum met volgens mij iets van 30 zalen. Die zijn mooi modern ingericht en heerlijk licht. Daardoor is het makkelijker je goed te concentreren op de training waar je inzit. Ook zijn de zalen voorzien van goede moderne apparatuur. Ideaal voor een moderne presentatie.

Een keer kregen wij een apparaat niet goed aan de praat. Was wel een beetje suf, stonden we daar met 8 mannen om die beamer om de juiste instelling te vinden. Wij proberen en proberen en proberen. Lukte dus niet…

Het mooie aan conferentiecentrum Woudschoten is echter dat zij bekwaam personeel in dienst hebben. Er kwam meteen een slimme jongen die het ons wel eventjes liet zien. Daarna konden we gelukkig weer snel verder met de workshop over klantenbinding. Dat ging ons een stuk beter af!

Hotel & natuur

Daarnaast heeft Woudschoten ook een hotel met 140 kamers. Ik kan je vertellen, daar kun je heerlijk slapen! Superschoon en heerlijke bedden en natuurlijk een goede wifi-verbinding in de kamers. Het uitzicht vond ik ook heerlijk. Je kijkt recht uit op het bos.

Dan kan ik je alleen nog over het eten vertellen. Je zult het wel raden: dat was ook goed. Goede service en lekker eten, dat nog gezond was ook. Als mijn baas vaker trainingen in Woudschoten wil houden, dan blijf ik zeker weten gemotiveerd om steeds beter mijn best te doen!