Geld verdienen aan te klein geworden kinderkleding

VintyHeb je veel kinder(merk)kleding waar je kind(eren) is/zijn uitgegroeid? Zijn er geen familieleden om het aan te schenken en vind je het zonde om het weg te gooien of naar een inzamelingspunt of de kringloopwinkel te brengen? Dan is er nog de mogelijkheid om je kleding te verkopen. Een plek waar je terecht kunt met je tweedehands merkkleding voor kinderen is VintyKids

VintyKids

VintyKids is een webshop met tweedehands merkkleding voor kinderen. Ze verkopen er kleding vanaf maat 50 t/m maat 176 en alle kleding is van kwaliteitsmerken en maximaal twee jaar oud. Alle kleding ziet er praktisch als nieuw uit en wordt bij binnenkomst dan ook streng gecontroleerd op kwaliteit. De kinderkleding die ze verkopen, kopen ze zelf in van particulieren die hun kleding aanbieden.

Kinderkleding verkopen

Wil je zelf je kinderkleding verkopen? Zoals ik al zei gaat de door jou aangeboden kleding eerst door een strenge kwaliteitscontrole. Ook komt enkel merkkleding in aanmerking om te worden aangekocht. Is de kleding die je wilt verkopen schoon, niet verwassen, van een goed merk en maximaal twee jaar oud? Dan heb je een goede kans dat je nog aardig wat kunt verdienen met het inleveren van je kinderkleding.

Neem eerst een kijkje op de website van VintyKids om te zien waar de kleding precies aan moet voldoen. Als dat je duidelijk is, selecteer dan de kleding die je wilt verkopen en die voldoet aan de kwaliteitseisen. Bestel online de speciale VintyKids tas en stop hierin de door jou geselecteerde kleding. Denk je meer dan 1 tas nodig te hebben, dan kun je er uiteraard meer dan 1 bestellen. De tas is al voorgefrankeerd, dus het kost je niets om de kleding op te sturen. Je krijgt 50% van de opbrengsten van je kleding. Je ontvangt dus niet een bedrag voor de hele tas, maar krijgt uitbetaald per kledingstuk dat verkocht wordt.
Bij de tas die ze naar je opsturen zit ook een flyer. Als je die flyer invult met je persoonlijke gegevens en met de kleding mee terugstuurt, weten ze bij VintyKids dat het om jouw kleding gaat en zorgen zij dat de helft van de opbrengst ook daadwerkelijk naar jou gaat. Niet vergeten de flyer in te vullen en mee te sturen dus!