Hanglampen om te zoenen

Ik heb wel eens gehoord dat ‘sex sells’, dus het woordje zoenen in de titel moet het goed doen. Ik kan me namelijk voorstellen dat je van hanglampen niet meteen uit je stoel springt van enthousiasme. Hanglampen kunnen je interieur echter wel heel wat mooier, moderner en/of sfeervoller maken. In dit artikel geef ik je wat voorbeelden van hanglampen waar je op zijn minst een ‘die wil ik hebben!’ gevoel van krijgt.

Aparte hanglampen

aparte hanglamp rozeAls je voor bijzonder gaat heb ik leuke lampen voor je. Het is wel zo dat een aparte hanglamp helemaal weg kan vallen in een huis dat te klein, te vol, of te anders van stijl is. Beschik je over een gemiddeld tot grote ruimte en denk je dat deze stijl binnen je interieur past, dan zal je er geen spijt van krijgen.
De roze hanglamp hiernaast moet je smaak zijn. Dat geldt natuurlijk voor alles, maar de roze kleur en het rommelige uiterlijk maakt dat het een wat kleiner publiek aanspreekt. Zelf vind ik het een hele gave lamp, vooral in een interieur met een kleur die vloekt met het roze, zoals oranje, paars of groen.
designverlichting bundel gloeilampenIets minder extravagant, maar zeker zo cool is de hanglamp met een bundel gloeilampen. Ook deze lamp zal het best tot zijn recht komen in een ruime kamer. Let er wel op dat je de gloeilampen apart moet bestellen!

Wat ‘normalere’ hanglampen

designlamp met foto'sDe gloeilampen lamp komt van d-signverlichting.nl. Ze hebben daar een heleboel verschillende soorten lampen, waaronder vele hanglampen. Alle lampen die ze verkopen zijn zoals de naam van de webshop al doet vermoeden behoorlijk design, maar ik denk dat ook al ben je niet zo van strak, je er toch je ‘die wil ik hebben’ lamp zult vinden. Zo hebben ze bijvoorbeeld een lamp waar je je eigen foto’s tussen kunt plaatsen:


leitmotiv hanglamp blauw
De laatste lamp die ik even wil belichten (goh, wat een woordspeling) is de Leitmotiv Dock. Vind je de kleur blauw toch nog iets te veel van het goede? Hij is ook beschikbaar in het grijs..