Herfst: romantisch, mooi of supersnel

De herfst is een prachtig seizoen om er eens samen op uit te trekken. Gelukkig heb je meer dan genoeg opties om nog heerlijk van die laatste mooie dagen van het jaar te genieten. Dat doe je natuurlijk het liefst voor een redelijke prijs en met je leukste vrienden en vriendinnen, of juist met je vriendje of vriendin! Lang hoef je niet te zoeken, want via het internet vind je ladingen leuke tips om met korting je vrije weekend te vieren.
 

In deze tijd van het jaar transformeert je zomerliefde misschien wel in je vaste vriend of vriendin. Vier daarom jullie jubileum op een romantische manier in de Winter Efteling. Voor een paar maanden wordt het pretpark namelijk een romantisch park vol winterpracht. Hand in hand geniet je van de sfeer, drink je warme chocomel en ga je in romantische attracties als de droomvlucht. Gaan jullie voor spanning en snelheid, dan zijn er natuurlijk ook achtbanen om het samen uit te gillen!

Modemiddag

Is het met die zomerliefde niets geworden en wil je juist eens met je vriendinnen op pad, organiseer dan een extra vrouwelijke meisjesdag. Daarbij kan lekker shoppen en een fotoshoot natuurlijk niet ontbreken. Met zo’n shoot leg je jezelf en je vriendinnen direct voor eeuwig vast, een dag om nooit te vergeten! Wist je trouwens dat je zo’n shoot heel voordelig boekt met korting Holland Studio in Dordrecht! Laat je in de stad eerst mooi opmaken en trek je mooiste nieuwe outfit aan voor de foto. Heel even zijn jij en je vriendinnen topmodellen. Let op, hoge hakken zijn must-haves!

Mannen onder elkaar

Echte mannen kiezen voor snelheid en scheuren over de kartbaan. Dat doe je bijvoorbeeld bij Kartfabrique in Utrecht. Je bent goed ingepakt in een stevig pak en draagt natuurlijk een helm, op die manier kun je redelijk veilig en supersnel door haarspeldbochten racen. Versla al je vrienden en vier na de finish je overwinning! Vier ook dat je niet teveel hebt betaald want met een kortingsbon Kartfabrique is zo’n uitje heel betaalbaar.