Leuke feitjes over de 3 beste Nederlandse darters van dit moment

Nederlanders en darten, waar is dat ooit begonnen? Lange tijd was de sport alleen heel populair in het Verenigd Koninkrijk. In de Engelse pubs was het schering en inslag. Tot Raymond van Barneveld zijn intrede deed, steeds meer Nederlanders weten sindsdien de weg naar de top te vinden. Wat weten we eigenlijk, over die dartende Nederlanders? Leuke feitjes die je nog niet wist over Michael van Gerwen, Raymond van Barneveld en Jelle Klaassen. Continue reading

Fit op de racefiets

racing-bike-446395_1280Fietsen is een goede sport. Of je nu dagelijks 20 kilometer op een racefiets naar je werk fietst of af en toe naar de supermarkt met de e-bike, fietsen is goed voor je gezondheid. Door fietsten train je vrijwel iedere spier in je lichaam, verbeter je je conditie en verbrand je direct vet! Wanneer je effectief en in korte tijd fit wilt worden is racefietsen een goed idee. Continue reading

Vijf dingen die we gaan missen met het EK

Helaas gaat het Nederlands elftal niet naar het EK deze zomer. Buiten dat we de voetbalwedstrijden gaan missen zijn er nog wel wat zaken die we niet gaan meemaken deze zomer. We er vijf voor je op een rij gezet.

1) Goodies en Gadgets

Wie herinnert zich niet die jurkjes van Bavaria, de juichpakken van Roy Donders, de vuvuzela van Heineken of de wuppies van Albert Heijn. Marketeers laten ons weten dat er gemiddeld 250 verschillende gadgets en goodies in omloop zijn tijdens een eindtoernooi als Nederland meedoet. Dit jaar zijn het er 0.

Toch zijn er ook bedrijven die profiteren van het feit dat Oranje thuisblijft, met name de theaters en bioscopen genereren meer omzet tijdens een voetbalzomer zonder Nederlands Elftal.

 

2) Lekker schelden en klagen op de spelers en de coach

Wat hebben we gescholden en geklaagd tijdens het WK 2014 in Brazilië. Vooral op Louis van Gaal en later ook op Robin van Persie (nee niet na die goal tegen Spanje). Klagen over voetbal en voetballers is het favoriete tijdverblijf van het hele volk tijdens een eindtoernooi. Dit gaan we deze zomer allemaal missen.

De verwachting is dat het land zal omkomen door positiviteit deze zomer, want klagen over de bondscoach van België (Wilmots) of de linksback van Engeland (Phil Jones?) dat gaan we zeker niet doen.

 

3) Pooltje maken met je collega’s

De eerste de beste collega die met een poolformulier op de proppen komt wordt met pek en veren het pand uitgedragen. Pooltjes zijn sowieso vervelend (voorspel de uitslag van Roemenië tegen Albanië) maar als Nederland niet meedoet gaan we er niet aan beginnen. Doei.

Wil je wel het weten wie wanneer speelt? Kijk dan hier voor het complete EK speelschema. Continue reading

Waar Moet Je Op Letten Bij Het Kopen Van Een Tennistas?

tennis-363666_640Heb je intens genoten van een paar potjes tennis spelen? En heb je besloten om op tennis te gaan? Uiteraard heb je dan tennisrackets en tenniskleding nodig. Maar vergeet niet om een goede tas aan te schaffen. Een tennistas, ook wel racketbag of racketholder genoemd, is speciaal ontwikkeld om te voldoen aan de eisen van een tennisser.

Er zijn nogal wat verschillende tassen op de markt. Waar moet je nu op letten als je voor het eerst een tas koopt? Of als je huidige tennistas aan vervanging toe is, is het ook fijn om je kennis wat dat betreft weer een beetje op te frissen. Continue reading

Gokken met een Bookmaker op het WK

Bookmakers voor het WKTijdens het WK  is het aantrekkelijk om een gokje te wagen. Gokken op voetbal is niet alleen leuk, maar soms ook erg lucratief. Er zijn flink wat bookmakers voor het WK 2014 die weddenschappen aanbieden.

Het wedden op het WK voetbal is iets dat wereldwijd gebeurt. In Nederland zijn er circa 500.000 tot een miljoen mensen die een gakje wagen op een mooie wedstrijd. Het is iets wat helemaal bij het voetbal hoort en al helemaal bij het WK.

De online bookmakers geven je de mogelijkheid om nauwkeurige voorspelling te doen en als je goed heb voorsspelt krijg je direct na een wedstrijd al uitbetaald. De online bookies hebben meestal weddenschappen met een zeer goede uitbetaling. Dit in tegenstelling tot de offline bookmakers als de Nederlandse TOTO.

Inzetten op het WK

Online gokken op het WK maakt het extra spannend om naar een voetbal wedstrijd te kijken. Toch zien veel mensen zien er tegenop om aan de slag te gaan bij een bookmaker, terwijl het heel simpel is.

Je gaat naar de bookmaker van je keuzen en je pakt meteen de aangeboden bonus mee bij het inschrijven. Je doet een sorting, veelal mogelijk met iDeal en ervolgens zet je in op de wedstrijd waarvan je denkt dat je een goede kans hebt om te winnen.

Alle bookmakers hebben een ruim aanbod met weddenschappen voor wedstrijden op het WK. Zo kun je naast de winst van een wedstrijd ook inzetten op zaken als het antaal doelpunten per wedstrijd of per speler. Wie wordt de eindoverwinnaar en welke speler gaat naar huis met de gouden schoen.

Dus waar wacht je nog op. Het WK duurt niet eeuwig en anders moet je weer vier jaar wachten.
Hier een overzicht van alle Bookmakers WK 2014