Hotelovernachting bij Woudschoten

woudschotenWoudschoten is een landgoed met een conferentiecentrum, dat in het weekend vooral gebruikt wordt als hotel. Hoewel het misschien niet als eerste in je opkomt om met je gezin te overnachten in een conferentiehotel, is dat bij Woudschoten zeer de moeite waard. In dit artikel waarom een hotelovernachting bij Woudschoten een goed idee is.

Aantrekkelijke omgeving

Ten eerste is het landgoed waarop het hotel gelegen is al prachtig. Het landgoed zelf kent al 3 wandelroutes, die je al dan niet met de boswachter van Woudschoten kunt belopen. Woudschoten is midden in de bossen van de Utrechtse Heuvelrug gelegen, dus je kunt ook buiten het landgoed uitstekend wandelen, fietsen en mountainbiken.

Leuke arrangementen

Woudschoten heeft een aantal aantrekkelijke arrangementen opgezet die je verblijf nog leuker maken. Zo kun je onder andere kiezen uit een fietsarrangement, een familiereünie en een buitengewoon Woudschoten arrangement, waarbij je kunt gaan wandelen met ezels, een wandeling onder begeleiding van een boswachter loopt, of samen met je gezelschap buiten gaat koken op een zelf gestookt vuur.

Mooie kamers

Alle kamers hebben draadloos internet. Verder zijn de kamers netjes en strak. Misschien stralen ze niet het toppunt van gezelligheid uit, maar mooi zijn de kamers zeker. Kies je voor de executive kamer, dan kun je genieten van extra’s als een mini rituals pakket en ga je voor de executive kamer, dan beschik je bovendien over je eigen balkon en een heerlijke stortdouche. Maar ook de comfort kamer is prima om in te overnachten. De comfort kamers zijn alleen wat kleiner en hebben net niet die luxe extra’s die de wat duurdere kamers hebben.

Goede service

Woudschoten pronkt met de slogan ‘4 sterren service voor een 3 sterren prijs’. Het is dan ook absoluut waar; je voelt je echt gast in plaats van klant zodra je binnenkomt. Dit uit zich in de vriendelijkheid van het personeel, de persoonlijke aandacht en de actie die meteen ondernomen wordt als je een vraag of opmerking hebt. Misschien is dit juist wel het voordeel van logeren in een hotel dat ook voor zakelijke doeleinden gebruikt wordt!