Kerstborrel 2012

FeestzaalHet lijkt nog heel ver weg, maar over nog geen 3 maanden zitten we alweer aan de kalkoen, het konijn of de vergetarische kerstmaaltijd. Niet alleen privé zit er weer een drukke tijd aan te komen, ook zakelijk gezien zijn de oliebollenweken drukke weken met veel sociale gelegenheden. Kerstborrels, nieuwjaarsborrels, eindejaarsrecepties, afsluitende vergaderingen enzovoorts enzovoorts. In dit artikel interessante locaties om dergelijke dagen door te brengen.

Gratis Feestzaal op Woudschoten

woudschotenBij hotel- en conferentiecentrum Woudschoten kun je komende december en januari een gratis feestzaal huren. Op de aanbiedingenpagina van Woudschoten lees je meer over het kerst- of nieuwjaarsarrangement en de voorwaarden met betrekking tot de gratis feestzaal. De locatie is in ieder geval perfect: midden in Nederland en midden in de bossen van de Utrechtse heuvelrug.

Kerstborrel arrangement Arnhem

Op de Korenmarkt in Arnhem, bij de 5th Avenue kun je ook goed je kerst- of nieuwjaarsborrel houden. Speciaal voor de feestdagen is de 5th Avenue versierd en zijn er arrangementen samengesteld om samen met vrienden of collega’s een leuke dag of avond te hebben. Je kunt er lunchen, borrelen, dineren en vergaderen. Voor meer informatie kun je terecht op de website.

Oost west…

Is er geen budget om er op uit te gaan met de feestdagen? Ook op kantoor zelf kun je prima een leuke kerstborrel- of diner organiseren. Met de juiste verlichting, de goede muziek en lekkere hapjes kom je al een heel eind. Zorg voor een speciaal thema, dat geeft ook altijd extra sfeer en gespreksstof. Een verkleedfeest is leuk, maar zorg dat het zo’n makkelijk thema is dat iedereen daadwerkelijk verkleed komt. Een thema in relatie tot eigen branche of functie is een goede optie, dan hoeven mensen niet teveel out of the box te denken om een outfit te binnen te schieten.