Lekker buiten sporten in de herfst

De herfst is een heerlijke periode om buiten te sporten. Het wordt wat frisser, af en toe een bui en een lekker windje. Niks is fijner om er dan op uit te gaan voor een wandeling of fietstocht.

De herfst biedt niet alleen mooie beelden maar ook een ruig landschap. Dit kan zorgen voor een extra uitdaging bij een boswandeling of mountainbike tocht. Bergen gevallen bladeren en takken op het wegdek kunnen jouw route extra leuk maar ook gevaarlijker maken. Door gevallen bladeren kun je makkelijker vallen en ook de plotselinge kou kan gevaar met zich meebrengen.

Om het sporten in de herfst leuk te houden is het belangrijk te zorgen dat je het niet koud krijgt. Zorg daarom voor goede kleding zoals een windjack, dikke broek en muts. Ga je hardlopen of wandelen, kies dan een route waar je niet te veel wind vangt, dus vermijd grote open velden om de ijzige wind uit de weg te gaan. En kijk naar het weerbericht, als er een flinke bui op komst is, wacht dan even met vertrekken tot deze voorbij is. Een nat pak is niet bevorderlijk voor de gezondheid.

Om te voorkomen dat je tijdens een wandeling of fietstocht valt kun je ook enkele maatregelen nemen. Zorg bijvoorbeeld voor goede schoenen, het kan erg glad zijn in het bos en een goed profiel onder de schoenen verminderd de kans op een valpartij. Ook tijdens een wilde mountainbike rit is het belangrijk uit te kijken voor gladheid en obstakels op het wegdek. Na een stormachtige dag liggen er in het bos vaak afgebroken takken op de paden, kijk goed uit tijdens het mountainbiken want een flinke tak wint het van je MTB-fiets! Ga voorbereid op pad, voorkom omgevallen en geniet van de herfst.

Libido Forte: het middel om je seksleven beter te maken?

Libido Forte is een erectiepil die natuurlijk is en geen bijwerkingen geeft. Het is een middel dat in Azië al jaren gebruikt wordt. Sterker nog, de kruidendrankjes die in China eeuwen geleden gebruikt werden voor het verhogen van de potentie, hebben zo’n beetje dezelfde ingrediënten. Maar waarom gebruikten Chinezen dit en wat zijn nu eigenlijk potentieproblemen?

Continue reading