Top 5 rijkste tieners

Beroemde rijke tieners als Justin Bieber kent waarschijnlijk iedereen wel. Maar er zijn ook minder bekende tieners die behoorlijk wat poen in handen hebben. Wie dat zijn? In dit artikel vind je de top 10 van meest rijke (en vaak beroemde) tieners van dit moment.

1: Justin Bieber

biebsJustin Bieber, onder sommigen vooral beroemd en geliefd om zijn muziek; onder anderen vooral berucht en gehaat om zijn kapsel. Hij is niet alleen de best verdienende tiener van het moment, hij is een van de best verdienende mensen van Hollywood in het algemeen! Veel mensen dachten dat het een kindsterretje zou zijn die na volwassenheid snel aan populariteit zou inboeten. Maar dat is niet het geval. Zijn publiek groeit gewoon met hem mee. En de inmiddels bijna 19-jarige zanger is voorlopig nog niet van plan om het voor gezien te houden!

2: Miley Cyrus

Miley is onder jullie misschien beter bekend als Hannah Montana, waarmee ze meer dan $100 miljoen verdiende. Inmiddels probeert ze nog meer roem (en geld) te verwerven met ‘meer volwassen films’. Haar eerste film is in ieder geval geflopt.

3: Dakota Fanning

Dakota Fanning is een van de rijke Fanning familie die in de top 10 rijkstre tieners staat. Haar zusje Elle Fanning staat op plek 8 en valt dus net buiten ons lijstje. Dakota speelde op 7-jarige leeftijd al in een film (I am Sam) en is inmiddels 19 jaar. Ze speelde Jane Volturi in de Twilight serie en werd daarmee echt een super(rijke)ster.

4: Angus T. Jones

Angus T-Jones is onder de meesten van jullie misschien wat minder bekend. Hij startte zijn carrière in de serie Two and a Half Men toen hij 10 jaar oud was. Inmiddels is hij 19 jaar en krijgt hij 300.000 dollar per aflevering. Niet slecht!

5: Jaden Smith

Jaden Smith is natuurlijk ‘de zoon van’, maar inmiddels heeft hij ook op zichzelf bekendheid verworven door zijn vertolking van Karate Kid. Hij kreeg voor die film 5 miljoen dollar op zijn bankrekening.