Vakantie vieren in Zuid-Tirol

Het Meranerland is een gebied in Zuid-Tirol. Dit Duitstalige gedeelte van Italië blinkt uit sportieve activiteiten. Ook de traditionele keuken is uniek en cultureel is genoeg te doen in het gebied. Vakantie vieren kan dus heel goed. Een vakantie in Zuid-Tirol is geschikt voor elke toerist, of je nu een gezinsvakantie zoekt, een sportieve of juist een culturele.

Boerengerechten in authentieke ambiance

SŸdtirol, Naturns, Patleid Hof, Famile, Wandern und Pause,

De traditionele keuken in Zuid-Tirol heeft veel streekgerechten. De eettenten zijn veelal authentiek en kennen een ambiance die past bij de omgeving. De gerechten zijn vaak seizoensgebonden en kunnen omschreven worden als boerengerechten. Gebraden lam, knoedels, apfelstrudel, maar ook Zuid-Tiroler Marende. Deze laatste is met spek, kaas en Schüttelbrot. Schüttelbrot is een soort broodkoek. Deze is hard en wordt met de hand gemaakt. Ten behoeve van de houdbaarheid is deze broodsoort hard en knapperig. Elke bakker heeft zijn eigen Schüttelbrot, waarbij de toevoeging van kruiden als koriander, venkel of kummel de smaak specifiek en uniek maakt. Elk dal heeft zijn eigen specialiteiten. Zo staat Val Senales/Schnalstal bekend om het gebraden geiten- en lamsvlees. Ook het zoete Schneemilch, een dessert, is in dit gebied te eten. Lees verder

Vakantie Curaçao

curacaoWil je genieten van een vakantie Curaçao? Een vreemde vraag natuurlijk. Je kunt alleen gaan, of met je partner, of met het hele gezin of misschien wil je wel met de hele familie. Als je wat te vieren hebt is dat zeker de moeite waard. Je zou acht dagen kunnen gaan, maar je kunt ook twaalf dagen of langer gaan.

Je zult je hier niet snel vervelen, er is hier zoveel moois te zien en daarnaast geniet je ook volop van de stranden en de zon. Ben je echt iemand die van de zon houdt en lekker bruin wil worden? Dan kun je nu een vakantie Curaçao regelen en dan kun je als je wilt binnen een paar dagen aan het strand liggen.

Even weg van je werk en andere verplichtingen, nu even aan jezelf denken en genieten van de welverdiende vakantie Curaçao. Het wordt tijd dat je die keuze nu gaat maken voor jezelf. Zorg dat je die tijd nu aan jezelf gaat besteden en even weg gaat van alle verplichtingen. Genieten, ontspannen, dat is wat we allemaal op tijd nodig hebben, minimaal eens per jaar. Kijk jij hier ook naar uit?

Maak die keuze dan vandaag nog en boek de vakantie Curaçao meteen, zodat je uit kunt kijken naar de dag dat je kunt vertrekken. Het gaat er om dat je nu alvast gaat genieten van de voorpret en straks, een heerlijke vakantie Curaçao, dat heb je verdiend!

Hotelovernachting bij Woudschoten

woudschotenWoudschoten is een landgoed met een conferentiecentrum, dat in het weekend vooral gebruikt wordt als hotel. Hoewel het misschien niet als eerste in je opkomt om met je gezin te overnachten in een conferentiehotel, is dat bij Woudschoten zeer de moeite waard. In dit artikel waarom een hotelovernachting bij Woudschoten een goed idee is.

Lees verder