Een betere pasvorm met kleding van Imps & Elfs

Imps & Elfs kinderkleding is kleding volgens de lijnen van het kind. De pasvorm is daarom beter en de kleding draagt comfortabel. Imps & Elfs is een Nederlands merk, maar wordt over de hele wereld verkocht.

Comfortabele kleding al vanaf het kleinste maatje

Al vanaf het kleinste kinderkledingmaatje 50 is een complete collectie van het merk Imps & Elfs verkrijgbaar. Boxpakjes, rompertjes, T-shirts met korte of lange mouw, jersey broeken van zacht materiaal, jurkjes of complete sets, het is in de kleine babymaat verkrijgbaar. Elastische taillebanden maken de zachte broeken zo comfortabel dat een baby zijn kleding nauwelijks opmerkt. Een baby verschonen is met de kleding van Imps & Elfs een fluitje van een cent. De rompertjes en boxpakjes zijn voorzien van een knoopsluiting en de broekjes zijn eenvoudig te verwisselen.

Geklede jassen en warm geklede vestjes

De jassen van Imps & Elfs zijn zeer gekleed. De Imps & Elfs tweedehands jassen zijn ook nog eens heel goed betaalbaar. Omdat de jassen gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal kan zelfs een tweedehands jas lang gedragen worden. Details als strikken en knopen maken de jassen sjiek. Bijpassende sjaals, mutsen of petten maken de winterse outfit compleet. Ook de vesten en (capuchon)sweaters in de collectie Imps & Elfs kinderkleding zijn gekleed te noemen. Ingetogen kleuren maken dat een vest vooral doet waar hij voor gemaakt is: warm kleden, een lekker vest hoeft tot slot niet op te vallen. Natuurlijk zijn in de meisjescollectie vesten te vinden met frisse en harde kleuren. Eigenlijk kenmerken de kleuren de collectie: óf ingetogen óf fel.

Imps & Elfs is onverslijtbaar en tweedehands handel

De broekjes voor baby’s zijn zoals gezegd comfortabel en gemaakt van zachte materialen. Voor de grotere kinderen zijn mooie jeans te vinden, in zowel lichte als felle en donkere kleuren. Imps & Elfs heeft ook een rijke collectie jurken en rokjes in allerlei kleuren en maten. Kinderkleding van Imps & Elfs is onverslijtbaar. Dit maakt dat de kleding prima tweedehands te kopen of te verkopen is. Omdat de kledingstukken niet versleten zijn als een kind het niet meer past, is het eenvoudig te verkopen. Tweedehands Imps & Elfs kleding kopen is een stuk voordeliger dan de kleding nieuw aanschaffen. Daarnaast is tweedehands kopen duurzaam: de materialen gaan langer mee en de kleding wordt gespaard van de afvalberg. Tweedehands kleding aankopen vergt wel een handigheid: een bepaald item uit de collectie moet wel verkrijgbaar zijn in de juiste maat. Mocht dat even niet zo zijn, wil dat niet zeggen dat hét perfecte kledingstuk morgen ook niet in de collectie te vinden is.

Dit vind je misschien ook leuk...