VOORJAAR/ZOMERTRENDS 2013 VOOR DAMES

Nog even en het mooie weer komt er weer aan. Afgelopen weekend hebben veel mensen al op het terras genoten van de eerste zonnestralen. Tijd om je kledingkast uit te breiden met de nieuwe voorjaar/zomercollectie! Een paar trends beschrijven we in dit artikel.

Fashionable Flats

Heerlijk, de platte schoenen zijn in! Nee, niet iedere platte schoen is fashionable, maar de platte schoenen van Anniel zijn dat zeker wel! Ze zijn onder andere te koop bij de negen straatjes online. Naast het model van de afbeelding hiernaast heb je ze ook in een iets hoger model en in diverse dessins, bijvoorbeeld met glitters, met sterren of strepen.

Als een snoepje!

Snoepkleuren zijn een andere trend voor lente/zomer 2013. Dat betekend pastel- en huidkleuren, liefst gecombineerd. Het maakt niet uit of je huid nog geen zonnestraal heeft gezien. Ben je bang dat je door die lichte kleuen in het niet gaat vallen, dan kun je een felgekleurde accessoire dragen om alsnog meteen in het oog te springen. Een andere trend die je op de afbeelding hiernaast al kunbt zien is: bloemetjesprints!

Meer Leer

Leren kleding hangt al wat langer in de rekken, maar het is nog geen lente/zomertrend geweest de afgelopen jarenn. Maar daar komt dit seizoen verandering in! Of het nou om een rok, een jurkje, een broek of een short gaat: leer (of leren accenten) zijn helemaal hip. Het leren rokje van hiernaast bijvoorbeeld is ook qua vorm helemaal de stijl van nu. Combineer het met een licht gekleurde top of blouse en een stel pumps en je outfit is af.

Dit vind je misschien ook leuk...