Geniet ook in het najaar optimaal van het buitenleven

Hallo Herfst! Wat hebben we een geluk gehad met het heerlijke nazomerse weer de afgelopen weken. Met deze mooie kleuren buiten en de nog relatief aangename temperaturen is het jammer om binnen te blijven, dus gaan we met z’n allen zoveel mogelijk naar buiten! Een fijne boswandeling, opwarmen bij het kampvuur en op zoek naar de mooie herfstkleuren.

Wil je ook in het najaar optimaal kunnen genieten van jouw tuin met het hele gezin? Dan is een veranda ideaal! Om zo van het vroege voorjaar tot in de winter te genieten van de tuin als verlengstuk van het interieur. Bovendien kun je jouw overdekte stukje tuin helemaal inrichten zoals je dit binnenshuis ook kan doen.

Veranda-inspiratie

Wordt jouw veranda een echte relax-plek? Kies dan voor een fijne loungeset die het gehele jaar buiten kan blijven staan. Lekker veel knusse kussens, een fijne terrasverwarmer, een goede kop warme chocolademelk en een grof gebreid dekentje kunnen ervoor zorgen dat jij de gehele zondag dit fijne plekje niet meer verlaat.

Bij een kleine veranda of balkon kan een 3-zitsbank met een salontafel uitkomst bieden. Als eyecatcher zou je een toffe hangstoel in de hoek kunnen hangen.

Seizoensstyling

Het leuke van een veranda of buitenverblijf is dat je de styling op het seizoen kunt aanpassen. Plaats in de herfst bijvoorbeeld een aantal leuke pompoenen, in de winter kun je deze ruimte helemaal gezellig maken door middel van kerstverlichting en eventueel zelfs een opgetuigde kerstboom! Dient de lente zich langzaam aan? Style jouw tuintafel dan met vrolijke lentebollen en een mooi buitenservies in allerlei kleuren. Vergeet ook de sierkussens niet!

De tijd dat we aan het eind van de zomer onze geliefde tuin met pijn in het hart de rug toekeerden, is voorgoed voorbij! Want met een paar slimme ingrepen en het plaatsen van de juiste meubelen, maak je van je tuin een fantastische buitenkamer, waar je het hele jaar van kunt genieten. Kom langs bij Kees Smit Tuinmeubelen en laat je verrassen!

Geniet van het  buitenleven!

Dit vind je misschien ook leuk...