LUXE SPEELHUISJES

Als ik dit speelhuisje in de vorm van een boomhut had gehad als kind, dan was ik nu waarschijnlijk een ander mens geweest. Nee, onzin natuurlijk, maar wát een gaaf speelhuis! Bij Royal Toys in Abbenes (Haarlemmermeer) verkopen ze nog veel meer van dit soort speelhuisjes en daarnaast ook nog enorme skelters en trampolines. Wanneer je er een keer gaat kijken zou ik je kind(eren) zeker meenemen! Ook online kun je direct een speelhuisje bestellen.

Het huisje uit Hans en Grietje

Welk kind wil nou niet spelen in zijn eigen sprookje? De Gingerbread Cottage lijkt zo uit een sprookjesboek weggelopen en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De grootste variant is bijna 9m2 groot, dat is zo groot als een kleine studentenkamer! Je kunt ervoor kiezen om het huisje zelf in elkaar te zetten (de kant-en-klare panelen zet je gemakkelijk in elkaar), maar de mensen van Royal Toys willen dat ook voor u doen.

Een eigen schoolgebouw

Voor veel kinderen is naar school gaan niet hun grootste hobby, maar ik denk dat ieder kind graag iedere dag zijn eigen school bezoekt! In het Stratford Schoolhouse zijn de kinderen de juf, de meneer, de brave leerling en het rotjoch. Een schoolbord en schoolbel zijn aanwezig. En wie weet is het ook een ideale plek voor een wat ouder kind om het echte huiswerk in te maken.

Een ware mansion

Sara’s Victorian Mansion is zo groot, je zou er bijna zelf in gaan wonen. In het grootste formaat zijn de afmetingen 3,05m x 5,50m. Het is het het grootste speelhuis dat Royal Toys verkoopt. Een ideaal speelhuis voor logeerpartijen, high-tea’s en verjaardagsfeestjes. Grote kans dat je je kinderen niet veel ziet wanneer je een huis als dit in je achtertuin zet!

Dit vind je misschien ook leuk...