GADGETS VOOR THUIS

Op nujij.nl las ik dat de Ikea met een camera van karton gaat komen! Je zult hem wel eerst zelf in elkaar moeten zetten en er kunnen maar 40 foto’s mee gemaakt worden. Toch moet ik eerlijk zeggen dat ik wel benieuwd ben naar dat ding. Maar er zijn meer gadgets op de markt die de moeite van het vermelden waard zijn. Hier vind je er 3.

Je eigen arcade-kast

De flipper- en gokkasten zijn helaas alweer een tijd uit het straatbeeld verdwenen. Vond je vroeger in iedere friettent wel zo’n kast, nu vind je ze alleen nog in speciale speelhallen. Niets mis met speelhallen, maar het is toch prettiger om zo’n kast zelf thuis te hebben zodat je niet tussen de zwetende tieners staat als bejaarde nerd. Dan is de iCade iPad Arcade Cabinet een leuk ding om te hebben. Je hebt er dus wel ook een iPad voor nodig, maar dan heb je je eigen arcade kast in handen met niet de mogelijkheid om maar een spel te spelen, maar een stuk of 100 verschillende spellen!

Springschoenen

Springschoenen, ik wil ze echt een keer uitproberen. Het zal wel moeilijker zijn dan het lijkt, maar met een beetje oefening moet het lukken denk ik. Geen idee hoe hoog je ermee kunt springen, ik weet wel dat de grootste maat die je mag hebben maat 42 is en je niet meer mag wegen dan 80kg. Iets vooral voor vrouwen dus..

Lichtdouche

Leuk voor een romantische douche. Of wordt het juist een afknapper? Ik denk dat de gekleurde stralen in ieder geval een lach op het gezicht van de verraste gast teweeg zal brengen. De douchelamp zorgt ervoor dat de stralen geel, rood, groen of blauw worden en geeft vooral in het donker een erg leuk effect.

Dit vind je misschien ook leuk...