T-shirts laten bedrukken voor evenementen

Bij bijna elk evenement zie je ze lopen, de mensen van de organisatie. Hoe je weet dat zij van het organiserende comité zijn? Omdat ze allemaal hetzelfde T-shirt aan hebben! Elk evenement of organisatie verdient zijn eigen bedrukte T-shirt.

Passende kleding en lachende mensen

De kwaliteit van het gemiddelde gezamenlijke T-shirtje laat jammer genoeg vaak te wensen over. Of ze zijn verwassen, of je ziet dat de pasvorm niet helemaal in orde is. Zonde, want mensen worden leuker als ze goed passende kleding aanhebben. Het is dus zaak T-shirts van goede kwaliteit te kopen. En te letten op dames- en herenmodellen. Zo maakt het niet uit dat iedereen voor zich zijn eigen shirtje wast én staat iedereen in zijn shirt te stralen. Hoe vrolijker de organisatie, hoe geslaagder het evenement! Voor bedrijfskleding geldt eigenlijk hetzelfde: hoe blijer je personeel, hoe succesvoller het bedrijf.

Herkenbaar

Net als bedrijfskleding laten bedrukken, kun je voor evenementen T-shirts laten bedrukken. Uiteraard kun je ook het hele comité hijsen in polo’s, overhemden en jassen. Het is maar net wat je uit wilt stralen en wat de weersverwachting is. Vooral als het evenement buiten plaatsvindt, is dat laatste van belang. Als je wil dat iedereen herkenbaar is, zorg dan voor het complete plaatje. Als iedereen zijn eigen jas of vest over dat mooie T-shirt aantrekt, is niemand meer als aanspreekpunt te herkennen. Dus voor alle leden hetzelfde vest laten bedrukken!

Druktechnieken

Of je nu voor evenementen of voor je personeel kleding zoekt, (bedrijfs)kleding laten bedrukken is een fluitje van een cent. Je kunt ervoor kiezen om het logo van je organisatie op het shirt te laten drukken of bijvoorbeeld een tekst. Bij evenementen zie je vaak groot ‘crew’ op het shirt staan. Je kunt daar natuurlijk hartstikke creatief in zijn. Het is wederom maar net wat je uit wilt stralen. Afhankelijk van het doel van het T-shirt, word je geadviseerd over de manier van bedrukken. Je kunt er ook voor kiezen om de kleding te laten borduren, in plaats van bedrukken.

Samen voor succes

We hadden het al over herkenbaarheid, maar evenementen- of bedrijfskleding laten bedrukken is ook hartstikke goed voor de saamhorigheid. Als team sta je klaar voor de organisatie, of het nu over een evenement gaat of op de bedrijfsvloer is. Omdat je bij elkaar hoort, ga je samen aan de slag voor succes. Ongeacht de achtergrond van het lid van de organisatie, door het de bedrijfskleding straal je allemaal hetzelfde uit. Of je nu oud of jong bent en arm of rijk. Een teambuildingsuitje is eigenlijk niet meer nodig!

Voor elk wat wils

Kies je voor een T-shirt, dan kun je er ook voor kiezen om verschillende modellen beschikbaar te stellen. Als de kleur en het logo maar hetzelfde is, maakt het niet veel uit hoe het model van het shirt is. Dus personen die graag een V-hals T-shirt dragen, krijgen een shirt met een V. Voor mensen die liever een T-shirt met lange mouwen aantrekken, koop je een model met lange mouwen. Is iemand heel lang? Schaf dan een extra lang model aan. Voor de stevige personen heb je grote maten. Zelfs in kindermaten heb je T-shirts. Leuk kraamcadeautje, als een van de leden van een organisatie vader of moeder wordt.

Dit vind je misschien ook leuk...