Gadgets voor in de (vrouwelijke) keuken

Vroeger werd ik niet zo blij van praktische cadeau’s. Doe mij maar een goed boek, een cadeaubon of voor mijn part een bos bloemen of een fles wijn. Maar steeds vaker zie ik in de winkel apparaten waar je me toch wel heel blij mee zou kunnen maken.

Tostiapparaat van Spongebob Squarepants

Bijvoorbeeld zo’n vrolijk tostiapparaat, die de contouren van leuke stripfiguren in je boterham met gesmolten kaas drukken.

Het tostiapparaat van Sponge Bob Square Pants is toch wel mijn favoriet. Maar die blauwe met Koekiemonster erop vind ik ook wel überschattig. (Met dat knuffelbeest kan je trouwens ook heerlijk knuffelen!) Met zo’n tostiapparaat worden je tosti’s toch net wat specialer! Zou ik helemaal niet vervelend vinden als lief cadeautje van mijn vriend. (*Hint!*)

Poffertjes bakken aan tafel

En wat denk je hier van? Wat een gaaf apparaat om poffertjes
te bakken! Met die extra bakjes is het echt een superhandige poffertjesbakker. Kan je gewoon gezellig met z’n allen aan tafel aan het bakken slaan. Een beetje zoals gourmetten, maar dan als toetje. Hmmm, poffertjes!

Handige melkopschuimer

Een vriendin van mij kwam pas ook met een fantastisch apparaat aanzetten: een melkopschuimer! Met een melkopschuimer kun je in een handomdraai je melk opwarmer en mooi stevig maken. Hierdoor kun je thuis cappucino’s en lattes maken, zoals in een café.
Zeker in een koude winter zou ik wel raad weten met zo’n handige melkopschuimer.

Met dit soort keukenapparaten kun je me best blij maken, moet ik eerlijk toegeven. Is het al bijna Sinterklaas…?

Dit vind je misschien ook leuk...