WAT IS JOUW KANS OP EEN RELATIE?

 Overal springen de datingsites de grond uit. Allemaal proberen ze een nichemarkt te betreden. Zo zijn er ematching en parship voor hoger opgeleiden, lexa en relatieplanet voor iedereen, netsamen voor spirituele daters, de gratis site knuz.nl, pepper.nl voor de creatievelingen en je hebt zelfs datingsites voor mooie of juist lelijke mensen… Maar écht origineel zijn ze allemaal niet: het blijft profielen aanmaken,  plaatjes kijken, heen en weer mailen en eventueel afspreken. Anders dan anders is slagingskans.nl.

Slagingskanstest

Op slagingskans.nl kun je gratis een slagingskanstest doen. De slagingskanstest geeft antwoord op hoeveel kans je hebt op een relatie. Dit antwoord krijg je niet in procenten, maar in of je onder gemiddeld, gemiddeld, bovengemiddeld (enz.) bemiddelbaar bent. Je kunt er voor kiezen om een antwoord te krijgen per mail of via de telefoon. Als je wilt kun je je vervolgens inschrijven bij relatiebemiddelingsbureau PartnerSelect, waar de slagingskanstest door gemaakt is. Ze sturen je dan eerst vrijblijvend een offerte op en gaan een kennismakingsgesprek met je aan, want ze willen alleen serieuze relatiezoekenden.

Bemiddelbaar?

Op ieder potje past een dekseltje, dus ga er maar van uit dat er uit komt dat je op zijn minst enigszins bemiddelbaar bent. Ben je als man echter op zoek naar een hindoestaanse vrouw van minimaal 1.89 meter en minstens een post doctorale opleiding, dan spreekt het voor zich dat je kansen minder worden.. Vul de vragen serieus in, zonder al te lang over de vragen na te denken en je krijgt het beste antwoord. Ben je niet van plan om je in te schrijven bij en relatiebemiddelingsbureau, dan is de slagingskanstest alleen al handig als een realitycheck. Ben ik wel zo’n casanova? Of misschien lig je juist wel beter in de markt dan dat je had gedacht.

Dit vind je misschien ook leuk...